المبادئ العامة لإعداد الأطعمة / محمد صبري عبد الباقي.
Material type:
- 9789957076504
- TX354 .A23 2010
Item type | Current library | Call number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
Books | University of Kalba | TX354 .A23 2010 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 00-0-201772 |
Browsing University of Kalba shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||
QA157 .P7812 2004 مبادئ التفاضل و التكامل / | QE38 .S24 2009 مبادئ الجيولوجيا البيئية / | QA37.2 .H33 1997 مبادئ الرياضيات / | TX354 .A23 2010 المبادئ العامة لإعداد الأطعمة / | BP80.G3 .S54 2009 مبادئ الغزالي التربوية / | BP80.G3 .S54 2009 مبادئ الغزالي التربوية / | BP80.G3 .S54 2009 مبادئ الغزالي التربوية / |
ببليوجرافيا: ص. 167.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.